Kultur

re-divider

Det er ikke mange land som kan by på så mange kulturelle opplevelser som Spania. Mest kjent er kanskje den særegne flamencoen som danses til vemodig fengende gitar akkompagnement og sang. Påskeuken og vårfestene (fiestas), er de beste anledninger man har til å komme i kontakt med Spanias folklore. Det å oppleve påskefeiringen, med de imponerende opptog med helgensymboler, feiende musikk og prangende blomsterprakt er noe man aldri vil glemme.

Besøk i fremmede kulturer er som oftest forbundet med nye spennende dufter og synsinntrykk. I Torrevieja finnes det nok av anledninger til å prøve litt av det spanske kjøkken.

Her finnes det utallige restauranter med sine egne internasjonale, nasjonale og lokale spesialiteter.

Severdigheter

re-divider

Shopping hører også med når man er i utlandet. På de lokale markedene (Almoradi på lørdager, Guardamar på onsdager, Rojales på torsdager, Ciudad Quesada søndager), finnes det et imponerende sortiment av nyttige og unyttige varer, som du selvsagt kan prute på. I Torrevieja er det hver fredag et stormarked som er blant de største i Europa, og her er det yrende folkeliv som er verdt turen alene. Shopping-byen La Zenia Boulevard, er også noe som må oppleves!

For golf interesserte kan vi opplyse om at det finnes fem baner innenfor 35 minutters kjøring, og det planlegges stadig nye anlegg. I tillegg til gode tilbud innen vannsport, er det selvsagt også muligheter for tennis, hesteridning, helsestudio m.m. Byen har sin egen marina som omfatter båter i alle prisklasser, her finner du alt i fra båtene til lokale fiskere til flotte lystyachter. Den naturskjønne fjellheimen kan også by på fine opplevelser, og kjører du utenfor de store hovedveiene kan du komme til små koselige landsbyer.

Ellers er det selvsagt muligheter for å bli nærmere kjent med den fargerike spanske historien gjennom besøk på ulike museer. Dyreparken er også et populært turistmål for både store og små.

Vi er her for å finne din neste Bolig

Kulsveen s.l., har de siste 20 årene, hatt base på Costa Blanca Sør, og solgt mange boliger til nordmenn i områdene Ciudad Quesada, Playa Flamenca, La Zenia, Villamartin og Punta Prima. Dette er områder hvor nordmenn startet å etablere seg for 25 år siden, og er fortsatt meget populære områder - kystnært og med godt utbygget infrastruktur. Det er også kort avstand fra flyplassen i Alicante til disse områdene.

Vi er her for å hjelpe deg, så ta kontakt for en hyggelig samtale i dag.

Werner Bigseth

Werner Bigseth

Eiendomsmegler

  • +34 679 006 586
  • werner@kulsveen.com
Tor Asle Kulsveen

Tor Asle Kulsveen

Eiendomsmegler

  • +47 919 17 162
  • info@kulsveen.com